Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 111 to 116 of 116
  1. #111
    I connect to a separate Procon-server - rented on GameServers.
    Has something gone wrong with me?
    Last edited by KRAT; 18-01-2019 at 20:33.

  2. #112
    Quote Originally Posted by KRAT View Post
    I connect to a separate Procon-server - rented on GameServers.
    Has something gone wrong with me?
    That should be all you need. If the plugin isn't showing up under the parent layer control section i'm not sure why.

    Perhaps try loading up a different plugin, even if you don't plan on using it just try any random plugin and see if that installs properly. Then we will know if it's an issue with this plugin or something else.
    ____

  3. #113
    Community Contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3,061
    After uploading the plugin to the procon layer server, you restarted the procon layer server, right? The plugin won't appear until the layer server is restarted.

  4. #114
    I previously rebooted the Procon server by downloading this plugin - the plugin was not visible.
    Now I have rebooted sequentially: the game server, the Procon server.
    My actions did not change anything - the plugin is still not visible in the plugin menu.
    I have installed many plugins, but I use several of them - all included plugins work without errors.
    03.PNG
    Maybe I put the three files in the wrong place?
    Quote Originally Posted by KRAT View Post
    I uploaded files (CMapVote.cs , gpl.txt , List Options.txt) to the folder: /хххххх/procon/Plugins/BFBC2
    Last edited by KRAT; 19-01-2019 at 07:45.

  5. #115
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Mars
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by KRAT View Post
    I previously rebooted the Procon server by downloading this plugin - the plugin was not visible.
    Now I have rebooted sequentially: the game server, the Procon server.
    My actions did not change anything - the plugin is still not visible in the plugin menu.
    I have installed many plugins, but I use several of them - all included plugins work without errors.
    03.PNG
    Maybe I put the three files in the wrong place?
    Did you do the changes in Line 42 to?
    public class CMapVote : PRoConPluginAPI, IPRoConPluginInterface {

    Alternatively i sent you

  6. #116
    Quote Originally Posted by Gam3R View Post
    Did you do the changes in Line 42 to?
    public class CMapVote : PRoConPluginAPI, IPRoConPluginInterface {

    Alternatively i sent you

    Good day!!!
    Thank you very much! It helped me: I fixed the 42nd line and saw the plugin in the plugin menu in Procon on the PC.

    Thanks also to everyone who tried to help me.
    Last edited by KRAT; 22-01-2019 at 12:45.

 

 

Similar Threads

  1. BC2 Kill Streak Plugin v1.3.1 - 8 May 2010
    By [LAB]HeliMagnet in forum Plugins
    Replies: 150
    Last Post: 07-06-2017, 07:41
  2. HS Counter v1.0 (24 august 2010)
    By Myriades in forum Plugins
    Replies: 29
    Last Post: 01-02-2016, 17:36
  3. SpawnShield 1.2 (24 august 2010) [BC2]
    By Myriades in forum Plugins
    Replies: 23
    Last Post: 04-02-2012, 23:05
  4. Kick Vote
    By pssparkman in forum Plugin Development
    Replies: 5
    Last Post: 21-09-2010, 15:15
  5. [Request] Map Vote (Beta V0.5 15 June)
    By Uvall in forum Plugin Development
    Replies: 50
    Last Post: 04-07-2010, 02:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •