Page 50 of 50 FirstFirst ... 40484950
Results 491 to 499 of 499
  1. #491
    http://www.gamefront.com/files/20676...nLimiter37.rar

    1) What do i need to fill in by RESERVATIONMODE: Firstcomefirstserved or reserveslots till respawn?
    Because when i am sniper and i am killed many times i can't respawn as a sniper, so which 1 do i need to use.
    ...lets say you limit to 5 snipers. Firstcomefirstserved means: If the 5th sniper dies, another player can spawn as sniper and the previous "5th" will be punished for exceeding the sniperlimit if he takes a sniper kit again.
    reserveslotstillrespawn: the 6th guy cannot spawn with sniper as long as the dead 5th sniper hasnt respawned with another kit.

    2) Is it possible to limited the rocketlaunchers? And what do i need to fill in for that?
    ...you can limit each rocket launcher, but not on which targets! (no cg vs inf - is not possible)
    [align=center]

    [/align]

  2. #492
    Hi is it possible to use the weaponlimiter for the tank?
    So when there are 12 players online then the tanks and etc will be usable?

    Grtz madman

  3. #493
    Quote Originally Posted by Mad Man View Post
    Hi is it possible to use the weaponlimiter for the tank?
    So when there are 12 players online then the tanks and etc will be usable?

    Grtz madman
    Have you seen this page ?
    http://www.bc2-ladder.com/weapon_lim...ex.php?lang=en

    You can disable tank perks with weapon limiter, but the only way to disable tanks is to disable vehicles per map or game mode.

    You would put this line in your startup.txt - here are a couple of examples

    levelVars.set level levels/mp_009gr vehiclesDisabled true

    levelVars.set gamemode RUSH vehiclesDisabled true


    The following I found here:
    http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/1005636.page

    Actually, on some maps (like Panama Canal, Conquest), disabling vehicles only works for the starting base.
    There's a light tank on A and D. To make sure they dont respawn once destroyed, add the line:

    levelVars.set all vehicleSpawnRate 0

    This guy shows a universal tank disable line, but says you have to set the server to unranked to make it work - I haven't tried this.

    Ok - I just tried disabling vehicles on Laguna Presa & Panama - all vehicles are gone on both maps.
    But Panama, to my taste, is too big to not have vehicles.
    Last edited by stufz; 17-08-2011 at 05:09.

  4. #494
    Hi is it possible to use the weaponlimiter for the tank?
    So when there are 12 players online then the tanks and etc will be usable?

    Grtz madman
    Use the "RULZ" plugin !
    [align=center]

    [/align]

  5. #495
    Ok, thanks.
    I am going to try these things.

    Grtz madman81

  6. #496
    I'm biased because I wrote the ProconRulz plugin, but agree with HelloKitty - You guys should look at the ProconRulz plugin for a couple of reasons:
    1) The plugin details page lists all the weapon keys you need, also online here: http://phogue.net/procon/wiki/index....tle=ProconRulz - if you stick with WeaponLimiter you still should use that as a source.
    2) ProconRulz installs with pre-defined weapon limits for snipers and tanks so at least you can edit from known working rules
    3) Development of ProconRulz is more recent, starting with the WeaponLimiter codebase, so there are many enhancements even in the area of basic weapon limits, e.g. support for 12-Gauge Sabot Rounds (i.e. shotgun slugs), multi-word weapon keys ("ah64#rocketpod right "), and prevention of the sniper limit workaround of spawning as a Recon and then coming back and picking up your dropped sniper rifle.

    ProconRulz can set a basic sniper limit with a single rule "Kit Recon 2;Kill", but if you want to get fancy you can configure rulz almost any way you want, for certain maps, modes, weapons, damage types, specializations, count and rate limits.

  7. #497
    any chance to have this plugin in bf3?

  8. #498
    This doesn't have any effect in BF3 I take it as of yet?

  9. #499
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    UK
    Posts
    230
    hey chaps, 0.4.2 is just not working for me on BC2 vietnam. I've seen that 0.3.7 works but every post giving a link is dead. Any chance someone could upload it again?

    cheers utopiate

 

 

Similar Threads

  1. Weapon limiter
    By Just4Fear.de in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 26-06-2011, 10:07
  2. Weapon limiter
    By Tisiphone in forum Plugin Development
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2011, 20:36
  3. How do you make weapon limiter plugin work?
    By terwax in forum Plugin Development
    Replies: 8
    Last Post: 18-02-2011, 12:39
  4. Weapon limiter out-of-date
    By matt.b in forum Procon 1.0 Frostbite
    Replies: 5
    Last Post: 15-01-2011, 19:03
  5. [Request]Weapon/Class Limiter/Kick
    By AgentOrange in forum Plugin Development
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2010, 20:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •