Page 2 of 19 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 184
  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    391
    I use the multibalancer to unstack our clan with low numbers and allow it with high numbers in the server

  2. #12
    Translator
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    1,966
    Will give it a try, thanks!
    || i7 6700k @ 4.6 || 2x EVGA GTX 1080 Founders Edition {SLI} || ASUS ROG Swift PG279Q ||



  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Green Spring, WV
    Posts
    109
    I tried it for my BF4 server and it seems to NOT work, I watched your videos and configured all the setting correctly however there was no display of any moves at all and the teams ended up really unbalanced.

  4. #14
    Plugin Developer
    Join Date
    May 2012
    Location
    germany, flensburg
    Posts
    301
    Quote Originally Posted by Talzac View Post
    Can you use both the multibalancer an true balancer ? Can they be configured to complete each other?
    dont know about that. would not recommend it for now

    Quote Originally Posted by Talzac View Post
    Can it be made so that the true balancer only works on join and between the rounds? And that multibalancer handles the live play? Perhaps you can add this in an future update?
    could be done but nothing planned

    Quote Originally Posted by lordicon View Post
    I tried it for my BF4 server and it seems to NOT work, I watched your videos and configured all the setting correctly however there was no display of any moves at all and the teams ended up really unbalanced.
    if all debug modes are off (5. debugwindow output) no msgs will be shown at all, except for errors.

    moves will be shown in the chat window like this:
    [13:48:21] AUTOBALANCING [Player: LeonBanker]
    [13:50:37] AUTOBALANCING [Player: VP_RIMPAC]

    for rounds ending up not being balanced: tb tried, i can asure that :-)
    if you want numbers turn on debug mode for balancing guard, then you can see the tbvalue (and kd, skill and so on) for every player and the whole team in the plugin output. like mentioned above somewhere balancing by stats has pros and cons. but be sure that tb will make the statistic difference between the teams smaller. you probably would have experienced an even more unbalanced round without tb

  5. #15
    nice very nice balancer works great

  6. #16
    grizzly, any good recs for a 1200 tic CQ 64?

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Thank you grizzly that you keep that great Balancer alive.
    I install it on our CQ Server and it works good!

    The only problem i have is that i cant change the the Player Treshold in Obliteration Mode. I want to change it to 32 but everytime it switch back to 24. Am i so stupid or is it an error?

  8. #18
    Community Contributor
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Holland
    Posts
    787
    Getting some nice close games with the balancer!!!

  9. #19
    What does "CQ-Player Threshold" = 24 stay for?
    Thx

  10. #20
    Procon Plugin Tester
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    331
    Quote Originally Posted by PHX_Big_Deal View Post
    What does "CQ-Player Threshold" = 24 stay for?
    Thx
    It's the above/below threshold for team size differences. Below "24" is one setting, and above "24" would be the other.
    We run ours at 32, 1 player diff below, 2 player diff above, and it works well like that.


    @Grizzly..........THANK YOU! DONATION SENT!

    *PS....Could you please put version # in thread titles for your various plugins, please? Makes it a lot easier to tell what/when updates come out.

    Thank you again!

    Hutchew

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •