Page 101 of 163 FirstFirst ... 519199100101102103111151 ... LastLast
Results 1,001 to 1,010 of 1630
  1. #1001
    Community Contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3,031
    Quote Originally Posted by Gijzijtdood View Post
    Hey Ty_ger,

    I updated XPkillers plugin to version 1.1.0.1 and now i get this error on your stats page.

    "The game 'BF4' was not found in this database! Please notify this website's administrator."

    Any ideas?

    Greetz
    Version 1.1.0.1 is older than 1.0.0.2. I know the version numbers don't make sense. I don't know how 1.0.0.2 is a newer number than 1.1.0.1, but it is. 1.1.0.1 was not designed to work with BF4 and won't work with this stats page.

    1.1.0.1: BF3 Chat, GUID, Stats and Mapstats Logger[1.1.0.1][BF3]
    1.0.0.2: BF4 BF3 BC2 MOH Chat, GUID, Stats and Mapstats Logger[1.0.0.2]

  2. #1002
    Lol,

    That explains allot

    thx

  3. #1003
    Community Contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3,031
    Quote Originally Posted by Gijzijtdood View Post
    Lol,

    That explains allot

    thx
    That should solve it, I hope.

  4. #1004
    Hi ty_ger07,

    nice work! Thank you for that!

    I think i found a bug on index page ("STATS INDEX") side. The first Server is not in the same position of the other. He is too far on the right side.

  5. #1005
    Community Contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3,031
    Quote Originally Posted by Bierfassl View Post
    Hi ty_ger07,

    nice work! Thank you for that!

    I think i found a bug on index page ("STATS INDEX") side. The first Server is not in the same position of the other. He is too far on the right side.
    Can you give me a link?

    On my version, it works fine:
    http://open-web-community.com/bf4sta...tats/index.php

    So, I need to see your version.

  6. #1006
    Quote Originally Posted by ty_ger07 View Post
    Can you give me a link?

    On my version, it works fine:
    http://open-web-community.com/bf4sta...tats/index.php

    So, I need to see your version.
    I think it's an error with Firefox. On IE and Chrome it works fine. I tested it after your post.

    Same error in your page using Firefox as my.

  7. #1007
    Community Contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3,031
    Quote Originally Posted by Bierfassl View Post
    I think it's an error with Firefox. On IE and Chrome it works fine. I tested it after your post.

    Same error in your page using Firefox as my.
    Ok, I was able to duplicate the issue.

  8. #1008
    Community Contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3,031
    Update Released!

    https://github.com/tyger07/BF4-Server-Stats

    Changes:
    - Fixed a reported display bug in Firefox
    - Did a little code conformity of the player page

    Demo:

    http://open-web-community.com/bf4sta...tats/index.php

  9. #1009
    Hey Ty_ger

    So I updated to the latest version and the maps and server info pages are broken.... ?

    http://stats.battlebornegaming.net/i...p?p=maps&sid=2

    The older version from the beginning of December still shows them.....
    http://stats.battlebornegaming.net/b...p?p=maps&sid=2

    Any thoughts?

    I'll look at it closer tomorrow, im tired time for bed.
    Thank You so much for making the stats pages

    Ghost

  10. #1010
    Community Contributor
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3,031
    Quote Originally Posted by GhostS0ul View Post
    Hey Ty_ger

    So I updated to the latest version and the maps and server info pages are broken.... ?

    http://stats.battlebornegaming.net/i...p?p=maps&sid=2

    The older version from the beginning of December still shows them.....
    http://stats.battlebornegaming.net/b...p?p=maps&sid=2

    Any thoughts?

    I'll look at it closer tomorrow, im tired time for bed.
    Thank You so much for making the stats pages

    Ghost
    I am guessing that the .htaccess file is not working on your web server. Perhaps your web server is not set up to allow it. You need to enable AllowOverride All on your Apache server if you have access to it as an option or have access to the apache2.conf file. Maybe you can ask your web server host.

    If you can't get the .htaccess file to work, you will need to change the code so that it won't be required. You would need to delete the .htaccess files from the ./maps directory, the ./server-banner directory, the ./server directory, and the ./signature directory. Then, you would need to change the references to the image files. For instance in ./maps/maps.php it says <img src="./common/maps/maps-played.png' which would need to be changed to <img src="./common/maps/maps-played.php'.

    Do you understand? The php files which create the image end with .php extension, but I am calling on them using a .png name and the .htaccess file redirects the .png request to the correct .php file. They need to be .php files to work, but I was calling them by the fake .png name for image embedding compatibility reasons. If you get rid of the non-functioning .htaccess files, you will need to refer to those file names by their true names.
    Last edited by ty_ger07; 02-01-2015 at 06:08.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •