Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
  1. #11
    Quote Originally Posted by Phil_K View Post
    Hi.
    It's in but not as an option but a double click on the player.
    Guess I have to update the change log the next days.
    Phil
    Very nice Phil.

    I see it copies the player's name if you double click it.

    Thanks!

  2. #12
    Potential bug report for you: We've experienced an odd issue upgrading our Procon layer server to 1.4.0.7. The application seemed to update OK -- when one connects to the layer server, it shows that the layer server is indeed running 1.4.0.7. However, our BF3.def file was still old, and didn't include new maps or gametypes from End Game as mentioned in the 1.4.0.7 patch notes.

    Any idea why this might be? We do have "Include check for new game configs in updates" set to True in procon.cfg, although automatic updates are off (we trigger them manually).

    All that said, having this patch available pre-release is great -- keep up the good work guys!

  3. #13
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Münster(Westf.), Germany
    Posts
    3,134
    Quote Originally Posted by IAF SDS View Post
    I see it copies the player's name if you double click it.
    I've updated the changelog. It should be complete now.

  4. #14
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Münster(Westf.), Germany
    Posts
    3,134
    Quote Originally Posted by Adama42 View Post
    However, our BF3.def file was still old, and didn't include new maps or gametypes from End Game as mentioned in the 1.4.0.7 patch notes.
    The update creates an "update.log". Check this to see why files aren't replaced.
    The BF3.def file coming with 1.4.0.7 is the same which can be pulled via the check for updates.

    But keep in mind it needs a Procon restart to be actively loaded.
    Any way, you can load the latest BF3.def file from Github or copy it from you
    local client. The latest file has a header line
    Code:
    //  (2013-03-10.01)

  5. #15
    nice
    Founder & Community Leader|
    Players Dungeon Gaming Communty |
    http://www.playersdungeon.com

  6. #16
    Developer
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Hannover, Germany
    Posts
    464
    Hey Phil!

    I wondered how you solved the issue with the ping data only being available for every player seperately through the player.ping command and the related traffic issues.

    Quote Originally Posted by Phil_K View Post
    • added pinging all players triggered by admin.listPlayers
    Did you decide to send all a player.ping for all players each time an admin.listPlayers is requested by the client or is it somehow buffered to only refresh like once a minute or so? And if there's rcon clients connected to a layer will each one send their ping request through to the server or would they eventually get a buffered response to limit traffic?

    Decker


  7. #17
    me and LumPenPacK are having an issue with procon massive lag, the discussion was started here.

    - i have layers while LumPenPacK connects directly to the server
    - i tried disabling all plugins and keeping IL + BL cache on and i still had the problem, yet i do not think that the issue is related to them i kept them on simply to see if i get errors like :

    Code:
    [21:45:54 99] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for indices_handle in getMapIndicesSync. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:47:55 52] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for info_handle in getServerInfoSync. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:47:55 52] [Insane Limits] Thread(fetch): DONE inserting 1 new players, 10 still in queue, took a total of 651 secs
    [21:50:29 02] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for scratch_handle in fetch_thread_loop. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:52:29 03] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for plist_handle in fetch_thread_loop. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:54:29 56] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for list_handle in getMapListSync. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    - most likely the issue is caused by the ping command ? on console i get no response for ping command
    Code:
    [21:20:40] player.ping 0Goral0
    [21:20:40] player.ping 12Ghost21
    [21:20:40] player.ping AccusedKestrel3
    [21:20:40] player.ping Afisz
    [21:20:40] player.ping AgtSmitt
    [21:20:40] player.ping atthacka
    [21:20:41] player.ping B3CK2
    [21:20:41] player.ping Benevolens
    [21:20:41] player.ping BERNTINNATANNIEZ
    [21:20:42] player.ping BlackOut6r
    [21:20:43] player.ping Braincr4sh
    [21:20:43] player.ping BroDawg72
    [21:20:43] player.ping buddelzwerg
    [21:20:43] player.ping C-4ear
    [21:20:43] player.ping candonine
    [21:20:43] player.ping CarlettoVercetti
    [21:20:43] player.ping chrissi51992
    [21:20:43] player.ping cma659
    [21:20:43] player.ping Desperato
    [21:20:43] player.ping Dieter80
    [21:20:43] player.ping Ducknoodle
    [21:20:43] player.ping elgicko
    [21:20:43] player.ping EviLSacRificE
    [21:20:43] player.ping F4-Phantom13
    [21:20:43] player.ping Furygun911
    [21:20:43] player.ping GER_Hawkeye
    [21:22:40] player.ping herbikin
    [21:24:41] player.ping Jagdfutzi
    [21:26:41] player.ping Jimmy1702
    [21:26:41] player.ping kafis_0079
    [21:27:39] player.ping karrion
    [21:29:04] player.ping kewlbuttonz
    [21:30:44] player.ping Krezzii
    [21:31:04] player.ping luke551PL
    [21:33:05] player.ping -Mastofdead-
    [21:34:04] player.ping mikeinie
    [21:35:05] player.ping MrAdan
    [21:37:06] player.ping N6762n
    [21:37:06] player.ping nono3612
    [21:37:24] player.ping opfer14
    [21:39:55] player.ping OSL_HELiOS
    [21:40:56] player.ping Pampanou
    [21:41:55] player.ping pantrofl
    [21:43:56] player.ping Pavel977
    [21:44:04] player.ping pompomn
    [21:45:56] player.ping R0seWh1te_TURK
    [21:47:24] player.ping Redlska
    [21:47:57] player.ping rhabarbertoast
    [21:47:57] player.ping Roitman28
    [21:50:30] player.ping RunzelPeter
    [21:50:44] player.ping sear_de
    [21:52:30] player.ping Seth-Silo
    [21:54:05] player.ping SgtColdless
    [21:54:31] player.ping sgtshift86
    [21:56:31] player.ping Shadowhawk1981
    [21:57:24] player.ping Skyl4b
    end..
    - i will try to gather more info hopefully when i have time tomorrow or Thursday.
    Feeding is my job.

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    AUS
    Posts
    4

    Layer updating

    Hi and thank you for the awesome tool that Procon is. Thanks for all the hours you must put into such software and reading everyone's posts to help people like me.

    I first noticed the update through my Procon layer yesterday and clicked the update to do, it restarted and seemed fine. Today I noticed my Procon layer stating it is running an older version being the 1.4.0.6 still, though when i check for updates it states it is up to date. Will this issue rectify itself or do i have a problem? Procon seems to be working fine apart from my xVotemap pluging does not work, though this has not worked since it was installed last week, which i cannot find a solution to myself as yet.

    I have updated my Procon server on the hosts side which is running fine and states it is updated to 1.4.0.7.

    Thank you again for this amazing tool, I wish my brain capacity was larger to use it to it's full potential!!

  9. #19
    Plugin Developer
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Saarland
    Posts
    915
    Quote Originally Posted by HexaCanon View Post
    me and LumPenPacK are having an issue with procon massive lag, the discussion was started here.

    - i have layers while LumPenPacK connects directly to the server
    - i tried disabling all plugins and keeping IL + BL cache on and i still had the problem, yet i do not think that the issue is related to them i kept them on simply to see if i get errors like :

    Code:
    [21:45:54 99] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for indices_handle in getMapIndicesSync. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:47:55 52] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for info_handle in getServerInfoSync. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:47:55 52] [Insane Limits] Thread(fetch): DONE inserting 1 new players, 10 still in queue, took a total of 651 secs
    [21:50:29 02] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for scratch_handle in fetch_thread_loop. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:52:29 03] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for plist_handle in fetch_thread_loop. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    [21:54:29 56] [Insane Limits] Thread(fetch): EXCEPTION: Timeout(120 seconds), waiting for list_handle in getMapListSync. Your net connection to game server may be congested or another plugin may be lagging Procon.
    - most likely the issue is caused by the ping command ? on console i get no response for ping command
    Code:
    [21:20:40] player.ping 0Goral0
    [21:20:40] player.ping 12Ghost21
    [21:20:40] player.ping AccusedKestrel3
    [21:20:40] player.ping Afisz
    [21:20:40] player.ping AgtSmitt
    [21:20:40] player.ping atthacka
    [21:20:41] player.ping B3CK2
    [21:20:41] player.ping Benevolens
    [21:20:41] player.ping BERNTINNATANNIEZ
    [21:20:42] player.ping BlackOut6r
    [21:20:43] player.ping Braincr4sh
    [21:20:43] player.ping BroDawg72
    [21:20:43] player.ping buddelzwerg
    [21:20:43] player.ping C-4ear
    [21:20:43] player.ping candonine
    [21:20:43] player.ping CarlettoVercetti
    [21:20:43] player.ping chrissi51992
    [21:20:43] player.ping cma659
    [21:20:43] player.ping Desperato
    [21:20:43] player.ping Dieter80
    [21:20:43] player.ping Ducknoodle
    [21:20:43] player.ping elgicko
    [21:20:43] player.ping EviLSacRificE
    [21:20:43] player.ping F4-Phantom13
    [21:20:43] player.ping Furygun911
    [21:20:43] player.ping GER_Hawkeye
    [21:22:40] player.ping herbikin
    [21:24:41] player.ping Jagdfutzi
    [21:26:41] player.ping Jimmy1702
    [21:26:41] player.ping kafis_0079
    [21:27:39] player.ping karrion
    [21:29:04] player.ping kewlbuttonz
    [21:30:44] player.ping Krezzii
    [21:31:04] player.ping luke551PL
    [21:33:05] player.ping -Mastofdead-
    [21:34:04] player.ping mikeinie
    [21:35:05] player.ping MrAdan
    [21:37:06] player.ping N6762n
    [21:37:06] player.ping nono3612
    [21:37:24] player.ping opfer14
    [21:39:55] player.ping OSL_HELiOS
    [21:40:56] player.ping Pampanou
    [21:41:55] player.ping pantrofl
    [21:43:56] player.ping Pavel977
    [21:44:04] player.ping pompomn
    [21:45:56] player.ping R0seWh1te_TURK
    [21:47:24] player.ping Redlska
    [21:47:57] player.ping rhabarbertoast
    [21:47:57] player.ping Roitman28
    [21:50:30] player.ping RunzelPeter
    [21:50:44] player.ping sear_de
    [21:52:30] player.ping Seth-Silo
    [21:54:05] player.ping SgtColdless
    [21:54:31] player.ping sgtshift86
    [21:56:31] player.ping Shadowhawk1981
    [21:57:24] player.ping Skyl4b
    end..
    - i will try to gather more info hopefully when i have time tomorrow or Thursday.
    Okay, after hours of testing and experimenting with procon I can tell you the following:

    In my eyes these lags have nothing to do with the plugins. Plugins may not work correctly while procon has these lags but the plugins doesn't cause the lags.

    Even with all disabled plugins and the default procon settings without any connected layer clients they are still existing. It's also not a problem of CPU usage. Without any running plugins, procon doesn't generate a high CPU usage or any CPU usage peaks.

    After sending an admin chat message in procon it takes sometimes about 5 - 10 seconds until it's shown in chat tab...and I think I had these delays always while procon is spamming these ping commands. It seems to me that procon cannot process any other commands as long as these ping commands are not executed.

    Now I've done a downgrade to procon 1.4.0.6 with the new BF3.def file...and....tada...no more delays.

    Is there anyway to prevent those auto ping commands?

    EDIT:
    Another interesting aspect.
    If I connect with procon 1.4.0.7 to a 1.4.0.6 layer the procon client is still sending ping commands to the console what generates again delays....
    Last edited by LumPenPacK; 13-03-2013 at 17:44.
    64 slots mixed Classic mode BF4
    32 slots rush mode BF3

  10. #20
    Quote Originally Posted by LumPenPacK View Post
    Okay, after hours of testing and experimenting with procon I can tell you the following:

    In my eyes these lags have nothing to do with the plugins. Plugins may not work correctly while procon has these lags but the plugins doesn't cause the lags.

    Even with all disabled plugins and the default procon settings without any connected layer clients they are still existing. It's also not a problem of CPU usage. Without any running plugins, procon doesn't generate a high CPU usage or any CPU usage peaks.

    After sending an admin chat message in procon it takes sometimes about 5 - 10 seconds until it's shown in chat tab...and I think I had these delays always while procon is spamming these ping commands. It seems to me that procon cannot process any other commands as long as these ping commands are not executed.

    Now I've done a downgrade to procon 1.4.0.6 with the new BF3.def file...and....tada...no more delays.

    Is there anyway to prevent those auto ping commands?

    EDIT:
    Another interesting aspect.
    If I connect with procon 1.4.0.7 to a 1.4.0.6 layer the procon client is still sending ping commands to the console what generates again delays....
    May I ask how many servers are you connecting to on your procon?

    Do you run any local plugins?

    I have the same lag issues as you.
    Last edited by xFaNtASyGiRLx; 13-03-2013 at 18:03.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •