Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Münster(Westf.), Germany
    Posts
    3,134

    [Myrcon] FYI: Procon stat link option and helpful examples

    Hi.

    Just in case you haven't noticed the Stats-Link tab in the main options dialog of Procon.
    If not then now is the time to take a look.

    As you know if you right click on a player in Procons player-tab you get a small menu
    which also includes an entry called "Stats-Lookup". Until Procon 1.3.0.0 a click on this
    entry calls a stats lookup on the game related main stats site. For example on BF3 it
    gets you to bf3stats.com.

    Now since Procon 1.3.0.0 this link is enhanced. This means hovering your mouse over it
    will open up a sub menu with all the entries you have defined on the above mentioned
    Stats-Link option.

    If you do a fresh install of Procon you will have one additional link by default. That one
    lets you query a player by name on Metabans.

    Actually those two are not the only usable sites.
    In the following you find some examples and maybe you want to contribute your most
    used links and the syntax you added to the Stats-Link option.

    Keep in mind out of the box Procon allows you to add four additional stats links and one
    is already used by Metabans. But there is a way to use more than four links.

    You can stop your Procon and edit the procon.cfg. Take a look if you find a line
    like
    Code:
    procon.private.options.statsLinksMaxNum 4
    and change the number to something that fits your needs.

    Examples:



    Notes:
    • Those links contain no spaces. Sometimes the forum adds them in long lines.
    • Some of these site may limit the use of those links by volume and/or need you to be already logged in to their site.
    • GameTracker PBS can be searched by GUID & Name


    Feel free to add your examples to this thread.
    Btw, if you want to copy the link of your used stats-link do a double click on the URL in
    the options. It will copy it to the clipboard without giving you a note about it.

    Greets
    Phil.
    Last edited by Phil_K; 10-11-2012 at 16:12.

  2. #2
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Münster(Westf.), Germany
    Posts
    3,134
    Source: Fruity

    • PBBans
      • Name: PBBans
      • URL: http://www.pbbans.com/mpi/mpi-guid-search-%player_PBguid%-41.html&showLG=yes&showAT=yes&safeview=no

    Last edited by Phil_K; 25-09-2012 at 14:19. Reason: corrected link

  3. #3
    Procon Plugin Tester
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    331
    Quote Originally Posted by Phil_K View Post
    FYI......Cant get this one to work.....404 page not found error..........Logged in or not.

    Is this a local setting, or will it propagate throughout all my users in procon if I set it on my machine?

    Otherwise....AWESOME! Thanks for the info.

    Hutchew

  4. #4
    Sorry, that's my mistake - I grabbed that URL from a search on their website.

    This is the URL in my config (it worked the other day when I last used it)
    Code:
    http://www.pbbans.com/mpi/mpi-guid-search-%player_PBguid%-41.html&showLG=yes&showAT=yes&safeview=no
    Fruity
    Empty Map | Random Map

    Want to feed my crippling Wispa addiction?

  5. #5
    Procon Plugin Tester
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    331
    Quote Originally Posted by Fruity View Post
    Sorry, that's my mistake - I grabbed that URL from a search on their website.

    This is the URL in my config (it worked the other day when I last used it)
    Code:
    http://www.pbbans.com/mpi/mpi-guid-search-%player_PBguid%-41.html&showLG=yes&showAT=yes&safeview=no

    That one works perfectly.

    Thanks, Fruity!

    Hutchew

  6. #6
    Procon Plugin Tester
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    331
    OK, edited my procon.cfg, stopped procon, uploaded, then restarted procon.......still only get metabans in list, unless I manually add them to the options tab.....Any ideas? Trying to get it to where all my admins with layer access have it automatically.

    /////////////////////////////////////////////
    // This config will be overwritten by procon.
    /////////////////////////////////////////////
    procon.private.window.position Normal 327 165 1024 800
    procon.private.options.setLanguage "au.loc"
    procon.private.options.chatLogging False
    procon.private.options.consoleLogging False
    procon.private.options.eventsLogging False
    procon.private.options.pluginLogging True
    procon.private.options.autoCheckDownloadUpdates False
    procon.private.options.autoApplyUpdates False
    procon.private.options.autoCheckGameConfigsForUpda tes True
    procon.private.options.showtrayicon True
    procon.private.options.minimizetotray False
    procon.private.options.closetotray False
    procon.private.options.allowanonymoususagedata False
    procon.private.options.runPluginsInSandbox False
    procon.private.options.allowAllODBCConnections False
    procon.private.options.allowAllSmtpConnections False
    procon.private.options.adminMoveMessage True
    procon.private.options.chatDisplayAdminName True
    procon.private.options.layerHideLocalPlugins True
    procon.private.options.layerHideLocalAccounts True
    procon.private.options.ShowRoundTimerConstantly False
    procon.private.options.ShowCfmMsgRoundRestartNext True
    procon.private.options.ShowDICESpecialOptions False
    procon.private.httpWebServer.enable False 27360 "0.0.0.0"
    procon.private.options.trustedHostDomainsPorts
    procon.private.options.statsLinkNameUrl Metabans http://metabans.com/search/%player_name%
    procon.private.options.statsLinkNameUrl CheatOMeter http://www.team-des-fra.fr/CoM/%game...=%player_name%
    procon.private.options.statsLinkNameUrl PBBans http://www.pbbans.com/mpi/mpi-guid-s...es&safeview=no
    procon.private.options.statsLinkNameUrl I-stats http://i-stats.net/index.php?action=...e%&game=%game%

  7. #7
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Münster(Westf.), Germany
    Posts
    3,134
    Hi.

    It all goes in one line like
    Code:
    procon.private.options.statsLinkNameUrl Metabans http://metabans.com/search/%player_name% i-stats http://i-stats.net/index.php?action=pcheck&player=%player_name%&game=%game% C-o-M http://www.team-des-fra.fr/CoM/%game%.php?p=%player_name% ACI http://history.anticheatinc.com/%game%/index.php?searchtype=2&searchlimit=1&searchvalue=%player_PBguid%
    Greets
    Phil.

  8. #8
    Phil, this is a GREAT add-on. Thank you. I would like to add BF3Stats however because looking at a players stats is very helpful and just another step in trying to determine if a player is suspicious. Edited because I found the link I needed to add.

    http://bf3stats.com/stats_pc/%player_name%
    Last edited by Scarab; 27-09-2012 at 22:23.

  9. #9
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Münster(Westf.), Germany
    Posts
    3,134
    Hi.

    You don't really need to add that link because it is already in.
    Like I said above just click at the main entry called "Stats-Lookup".

    Greets
    Phil

  10. #10
    Name : GGC-Stream
    URL(copy and paste) : http://www.ggc-stream.com/search/ser...player_PBguid%

    cheat-o-meter link should be

    http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=%player_name%
    Feeding is my job.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •