Page 315 of 317 FirstFirst ... 215265305313314315316317 LastLast
Results 3,141 to 3,150 of 3161
  1. #3141
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Kingdom of England
    Posts
    129
    I can’t find what I am after, so I’m posting Insane Limits Request for server Vote Map.

    This no frills Vote Map has the following requirements:

    • 2 map rotation
    • Keep playing existing map until vote is successful, if successful change map next round, change server name and server description.
    • 25 percent of tickets remaining initiates vote map change (configurable), PLAYER YELL vote map change has been initiated, PLAYER YELL repeat after 8 percent of tickets from vote commencing (configurable).
    • Commands !VOTECAMP do not change map, !VOTENEXT new map next round, !VOTEVIP do not change map (Commands configurable)
    • VIP list, Insane Limits list: vote_vip_list, list of players who can use !VOTEVIP command.
    • If !VOTEVIP = 10 votes (configurable) do not change map next round.
    • !VOTENEXT must be greater than !VOTECAMP unless !VOTEVIP = 10 or more (configurable)
    • !VOTEVIP, PLAYER YELL = your vote has been registered to keep existing map.
    • !VOTECAMP, PLAYER YELL = your vote has been registered to keep existing map.
    • !VOTENEXT, PLAYER YELL = your vote has been registered for new map.
    • !VOTEMAPCANCEL, cancels next round vote map change, YELL = ADMIN voted to keep existing map for next round (configurable)
    • Close voting with 5 percent of tickets remaining, YELL next map will be Metro or Locker (configurable)
    • Monitor vote progress in CHAT area.
    Last edited by GR101; 09-05-2018 at 17:03.

  2. #3142
    sorry for my noob English
    I'd like to show player power and team power like this.

    https://imgur.com/a/YuTIWYd

    on spawn : show my power

    on kill : show enemy power who i just kill

    on death : show enemy power who I was killed by

    on server interval : show team power avarage

  3. #3143
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Quote Originally Posted by GR101 View Post
    I can’t find what I am after, so I’m posting Insane Limits Request for server Vote Map.

    This no frills Vote Map has the following requirements:

    • 2 map rotation
    • Keep playing existing map until vote is successful, if successful change map next round, change server name and server description.
    • 25 percent of tickets remaining initiates vote map change (configurable), PLAYER YELL vote map change has been initiated, PLAYER YELL repeat after 8 percent of tickets from vote commencing (configurable).
    • Commands !VOTECAMP do not change map, !VOTENEXT new map next round, !VOTEVIP do not change map (Commands configurable)
    • VIP list, Insane Limits list: vote_vip_list, list of players who can use !VOTEVIP command.
    • If !VOTEVIP = 10 votes (configurable) do not change map next round.
    • !VOTENEXT must be greater than !VOTECAMP unless !VOTEVIP = 10 or more (configurable)
    • !VOTEVIP, PLAYER YELL = your vote has been registered to keep existing map.
    • !VOTECAMP, PLAYER YELL = your vote has been registered to keep existing map.
    • !VOTENEXT, PLAYER YELL = your vote has been registered for new map.
    • !VOTEMAPCANCEL, cancels next round vote map change, YELL = ADMIN voted to keep existing map for next round (configurable)
    • Close voting with 5 percent of tickets remaining, YELL next map will be Metro or Locker (configurable)
    • Monitor vote progress in CHAT area.
    i dont understand 100% what you want.
    you want a locker server with a voteing to switch it to metro server? or do you have more maps in your rotation?
    usually the xvotemap plugin do the voteing job. with a small code modification it will keep the current map if the votemap threshold is less than 10...
    Developer of the VIP Slot Manager Plugin

  4. #3144
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Kingdom of England
    Posts
    129
    Quote Originally Posted by maxdralle View Post
    i dont understand 100% what you want.
    you want a locker server with a voteing to switch it to metro server? or do you have more maps in your rotation?
    usually the xvotemap plugin do the voteing job. with a small code modification it will keep the current map if the votemap threshold is less than 10...
    Thanks maxdralle for responding.

    We have a metro server and want to switch to Locker only when the vote is successful, if the vote is not successful it stays on Metro. So we could have 20 rounds of Metro and 3 rounds of Locker and if nobody wants Locker it stays on Metro. I do not want any predetermined rounds e.g. Metro, Locker, Metro, Locker etc….

    I looked at xvotemap and it didn’t appear to do what I wanted.

  5. #3145
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    276
    Quote Originally Posted by GR101 View Post
    Thanks maxdralle for responding.

    We have a metro server and want to switch to Locker only when the vote is successful, if the vote is not successful it stays on Metro. So we could have 20 rounds of Metro and 3 rounds of Locker and if nobody wants Locker it stays on Metro. I do not want any predetermined rounds e.g. Metro, Locker, Metro, Locker etc….

    I looked at xvotemap and it didn’t appear to do what I wanted.

    okay, that make sense.
    open the xvotemap.cs file in your notepad. goto to 2367 ("WritePluginConsole("^bVotemap failed^n. The total number votes"...). add a new line with the following text:

    Code:
    SetMap(m_strCurrentMap, m_strCurrentGameMode);
    save the file, upload it to your layer and restart the procon layer server.

    then goto the xvotemap plugin settings. in your case the following settings are important:

    MAP OPTION > EXCLUDE CURRENT MAP FROM VOTE OPTIONS > NO
    VOTEING > VOTES THRESHOLD > 10
    XTRAS > SYNC SERVER VIPS / RESERVED SLOTS > YES
    XTRAS > VIP VOTE COUNT > 3


    next step is the server name and server description. open insane limits and create a new limit.

    Code:
    //////////////////////////////
    // Round End - Server Description Changer
    // settings for insane limits:     limit_evaluation: OnRoundOver     ,    limit_first_check: Code
    //////////////////////////////		
    
    if (server.NextMapFileName == "MP_Prison") {
    	plugin.ServerCommand("vars.serverDescription","Your server description for locker map");
    	plugin.ServerCommand("vars.serverName","Servername for locker map");
    } else if (server.NextMapFileName == "XP0_Metro") {
    	plugin.ServerCommand("vars.serverDescription","Your server description for metro map");
    	plugin.ServerCommand("vars.serverName","Servername for metro map");
    }
    Developer of the VIP Slot Manager Plugin

  6. #3146
    Quote Originally Posted by tomopcver View Post
    sorry for my noob English
    I'd like to show player power and team power like this.

    https://imgur.com/a/YuTIWYd

    on spawn : show my power

    on kill : show enemy power who i just kill

    on death : show enemy power who I was killed by

    on server interval : show team power avarage
    That's a custom script, no idea what is generating that power number.
    ____

  7. #3147
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Kingdom of England
    Posts
    129
    Quote Originally Posted by maxdralle View Post
    okay, that make sense.
    open the xvotemap.cs file in your notepad. goto to 2367 ("WritePluginConsole("^bVotemap failed^n. The total number votes"...). add a new line with the following text:

    Code:
    SetMap(m_strCurrentMap, m_strCurrentGameMode);
    save the file, upload it to your layer and restart the procon layer server.

    then goto the xvotemap plugin settings. in your case the following settings are important:

    MAP OPTION > EXCLUDE CURRENT MAP FROM VOTE OPTIONS > NO
    VOTEING > VOTES THRESHOLD > 10
    XTRAS > SYNC SERVER VIPS / RESERVED SLOTS > YES
    XTRAS > VIP VOTE COUNT > 3


    next step is the server name and server description. open insane limits and create a new limit.

    Code:
    //////////////////////////////
    // Round End - Server Description Changer
    // settings for insane limits:     limit_evaluation: OnRoundOver     ,    limit_first_check: Code
    //////////////////////////////		
    
    if (server.NextMapFileName == "MP_Prison") {
    	plugin.ServerCommand("vars.serverDescription","Your server description for locker map");
    	plugin.ServerCommand("vars.serverName","Servername for locker map");
    } else if (server.NextMapFileName == "XP0_Metro") {
    	plugin.ServerCommand("vars.serverDescription","Your server description for metro map");
    	plugin.ServerCommand("vars.serverName","Servername for metro map");
    }
    Thanks maxdralle that works great, just what i am after :- )

  8. #3148
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    netherlands
    Posts
    311
    could need some help

    based on the expression for checking someone's KDR, on my server players with a KDR higer as 5 wil be kicked.
    works as it should be.

    first check: expression
    Code:
    ( player.Kdr > 5 )
    but i also would like to log the action for revieuwing it later and check for stats abnormalitys.
    using this
    Code:
        plugin.Log("Plugins/insanelimits-warnings.log", plugin.R("[%date% %time%] [%server_host%] [server.Name] [player.PBGuid] [%k_cn%] player.Name kicked for KDR > 5"));
    still puzling here how insane limits work, so i am not gone post my stuff here, it doesnt work at all
    (becouse it make no sence at all)

    i know it i want it in the second check, but some reason i cant get it to work.

    how do i make the code that it logs the action done in the 1st expression.
    the kick action goes over the new action section.

    -edit-
    second code after some coffee

    Code:
     Double highKdr = 5;
        
        if ( player.Kdr > highKdr ) {
            String reason = "KDR=" + player.Kdr + " exceeds server limit of " + highKdr + "!";
            String message = plugin.R("Kicking %p_fn% for ") + reason;
            plugin.Log("Plugins/insanelimits-warnings.log", plugin.R("[%date% %time%] [%server_host%] [server.Name] [player.PBGuid] [%k_cn%] player.Name kicked for KDR > " + highKdr));
            plugin.SendGlobalMessage(message);
            plugin.ConsoleWrite(@"^4 " + message + @" ^0 (Battlelog KDR=" + player.Kdr );
            plugin.KickPlayerWithMessage(player.Name, plugin.R("suspect KDR > " + highKdr));
    
        }
        return false;
    This should works as code only
    but does it now kick when a player has a KDR higher as 5, or 10?
    i do not the yet the double highkdr line (double)
    Last edited by spatieman; 02-07-2018 at 08:05.

  9. #3149
    Procon Addict
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    502
    Make sure you can actually write to the Procon server's Plugins folder, if not try a different folder:
    Quote Originally Posted by spatieman View Post
    Code:
        plugin.Log("Logs/insanelimits-warnings.log", plugin.R("[%date% %time%] [%server_host%] [server.Name] [player.PBGuid] [%k_cn%] player.Name kicked for KDR > 5"));
    If you're already using:
    Code:
    ( player.Kdr > 5 )
    As the first_check evaluation then you don't need to double check that in the second_check code because that only gets called if the first_check expression evaluates to true (in this case, if a player's KDR is greater than 5):

    Code:
    String reason = "KDR=" + player.Kdr.ToString() + " exceeds server limit of 5!";
    String message = plugin.R("Kicking %p_fn% for ") + reason;
    plugin.SendGlobalMessage(message);
    plugin.ConsoleWrite(@"^4 " + message + @" ^0 (Battlelog KDR=" + player.Kdr.ToString() );
    String logmsg = plugin.R("[%date% %time%] [%server_host%] [") + server.Name + "] [" + player.PBGuid + "] [" + player.CountryName + "]" + player.Name + " kicked for KDR > 5";
    plugin.Log("Logs/insanelimits-warnings.log", logmsg);
    plugin.KickPlayerWithMessage(player.Name, "suspect KDR > 5");
    
    return false;
    Finally, it will only kick if the player's KDR is higher than 5.
    Last edited by LCARSx64; 03-07-2018 at 09:17.

  10. #3150
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    netherlands
    Posts
    311
    Quote Originally Posted by LCARSx64 View Post
    Make sure you can actually write to the Procon server's Plugins folder, if not try a different folder:

    If you're already using:
    Code:
    ( player.Kdr > 5 )
    As the first_check evaluation then you don't need to double check that in the second_check code because that only gets called if the first_check expression evaluates to true (in this case, if a player's KDR is greater than 5):

    Code:
    String reason = "KDR=" + player.Kdr.ToString() + " exceeds server limit of 5!";
    String message = plugin.R("Kicking %p_fn% for ") + reason;
    plugin.SendGlobalMessage(message);
    plugin.ConsoleWrite(@"^4 " + message + @" ^0 (Battlelog KDR=" + player.Kdr.ToString() );
    String logmsg = plugin.R("[%date% %time%] [%server_host%] [") + server.Name + "] [" + player.PBGuid + "] [" + player.CountryName + "]" + player.Name + " kicked for KDR > 5";
    plugin.Log("Logs/insanelimits-warnings.log", logmsg);
    plugin.KickPlayerWithMessage(player.Name, "suspect KDR > 5");
    
    return false;
    Finally, it will only kick if the player's KDR is higher than 5.
    ooh it writes, i have other stuff writing to the folder.
    and no, i dont use the expression anymore, but i am always in for experimenting

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •