Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 121 to 128 of 128
  1. #121
    Hi this is a great plugin, is there anyway you can make this better on the server as a 4 slot and restarts the round when 4 players are on time changing it to a 8 slot , and so on untill it reaches you servers max slots , this would help get servers populated.the connectivity through is good.

  2. #122
    Developer
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Münster(Westf.), Germany
    Posts
    3,128
    Hi.

    To "dynamically" change the server size you should use a specialized plugin like
    Adaptive-Server-Size.

    Greets
    Phil.

  3. #123
    Procon Addict
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Russia, Moscow
    Posts
    501
    After restarting the game server - idlekick sets the value 300, but if remove the check mark and insert - plugin resets idlekick on 86400. idlekick should with the server start put 86400. How to fix it?

    2bff1efe8a7372b24c6629a296b0a8af4890f931.png
    Last edited by Hodor; 09-05-2014 at 08:22.

  4. #124
    Translator
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    1,972
    Bump for a great plugin. Started using it again, I had forgotten how useful it was.
    || i7 8700k @ 5GHz || MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO || ASUS ROG Swift PG279Q ||

  5. #125
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Russia
    Posts
    245
    Phil, can you add "banList.save" before "admin.shutDown" in Watchdog section (to save duration in tempbans)?

  6. #126
    Hi , it only shutdown server , not restart , someone no why ? i just get restart on 0 players

  7. #127
    Translator
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Madrid, Spain
    Posts
    1,972
    Quote Originally Posted by C-4-N View Post
    Hi , it only shutdown server , not restart , someone no why ? i just get restart on 0 players
    It issues an "admin.shutDown" command, usually hostings have it so that if a server is shut down, it will automatically start up again, so it's the same as a reboot.
    || i7 8700k @ 5GHz || MSI GTX 1080 Ti Gaming X TRIO || ASUS ROG Swift PG279Q ||

  8. #128
    hi
    I have a server that is using this plugin, but I will not set, I have some questions hope to get help
    How to make different mode setting different forces
    Such as: capture the flag mode I hope only grab 3 flag
    RUSH I hope attack will have 300 people
    Annihilation can give players to 40 minutes
    Different gnu Master map can use different modules
    My English is not very good, hope to get your help.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •