Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
  1. #21
    Quote Originally Posted by xloneshadowx View Post
    are you using the ftp port number that they gave you? also, your server IP and Procon IP are two different numbers
    i noticed that the server ip and the procon ip are different. im using the procon ip with the ftp host and now im getting this error

    https://gyazo.com/9a99edc7562adc1bbcf6a3df9b1052ed

    Status: Connecting to 85.190.....
    Status: Connection established, waiting for welcome message...
    Status: Insecure server, it does not support FTP over TLS.
    Command: USER admin
    Response: 331 Password required for admin.
    Command: PASS ************
    Response: 530 User admin cannot login.
    Error: Critical error: Could not connect to server

  2. #22
    just ignore that error and click yes and you are good to go

  3. #23
    Quote Originally Posted by xloneshadowx View Post
    just ignore that error and click yes and you are good to go
    Lol i tried, when i click yes this is what happens

    Command: USER admin
    Response: 331 Password required for admin.
    Command: PASS ************
    Response: 530 User admin cannot login.
    Error: Critical error: Could not connect to server

    I wish it was that easy but this is a pain in my arse

  4. #24
    Quote Originally Posted by Humble View Post
    Lol i tried, when i click yes this is what happens

    Command: USER admin
    Response: 331 Password required for admin.
    Command: PASS ************
    Response: 530 User admin cannot login.
    Error: Critical error: Could not connect to server

    I wish it was that easy but this is a pain in my arse
    UPDATE!! i actually just had to restart the procon layer settings through my provider. im annoyed. but thank you for the reply!

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •